Please Scroll Down to See Forums Below
napsgear
genezapharmateuticals
domestic-supply
puritysourcelabs
UGL OZ
UGFREAK
napsgeargenezapharmateuticals domestic-supplypuritysourcelabsUGL OZUGFREAK

what's your ethnic background?

i'[m wondering how many people here actually belong to an ethnic group.

by that i mean do you belong to a diaspora group? a church group? do you keep in contact and visit your family? keep in touch with the news there?

not meaning to offend anyone, just wanna know .

domoljub said:
lol.. ne brini. a di si u macedonia?? caca je mi sluzio u vojsku tamo za vreme juga :evil:
:) Ne, sada sam u Michigan. Na zalost. Nadam se da se caci tvom svidjala Makedonija. Moj je tata stalno pricao kako je lepa cela Juga, ali dok sam ja stigla da maturiram sa srednje skole, onda vise nije bilo Juge - nismo mogli da idemo na onaj maturski fieldtrip.

bio je u skopje za dvi godine. je volio i reka je da su ljudi jako dobri . svagdi ima ljepi stvari, a jugo nije bilo opce lipa.

pozdrav

domoljub said:
bio je u skopje za dvi godine. je volio i reka je da su ljudi jako dobri . svagdi ima ljepi stvari, a jugo nije bilo opce lipa.

pozdrav

ej, bas mi je milo. Ja sam iz Skoplja. Htela sam oduvek da idem na Plitvicka Jezera, ona pecina kako li se zvase, Dubrovnik i Split. Ti gde si? Jesi li izvan domovine?

foreigngirl said:
ej, bas mi je milo. Ja sam iz Skoplja. Htela sam oduvek da idem na Plitvicka Jezera, ona pecina kako li se zvase, Dubrovnik i Split. Ti gde si? Jesi li izvan domovine?

Sprawiaja przyjemnosc jest spokojny, obydwa was.

foreigngirl said:
:) Ne, sada sam u Michigan. Na zalost. Nadam se da se caci tvom svidjala Makedonija. Moj je tata stalno pricao kako je lepa cela Juga, ali dok sam ja stigla da maturiram sa srednje skole, onda vise nije bilo Juge - nismo mogli da idemo na onaj maturski fieldtrip.
omg! one of my girls is macedon, she doesnt speak (little shit) so i cant get a translation...wtf are you guys talking bout? betcha its me ;)

foreigngirl said:

dan gospodica,

plitvice su rajna zemlja. moji su bas iz otag kraja.. a ti posali mi kartu za skoplje, i ja cu ti za hrvatsku. split je polud kad dodje noc:)

ja sam rodjen i zivim u kanadu. bio sam u hrvatskoj dosta, mislim se vracat ako bog da.

a ti? ides li doma? kako u americe prima rodjeni kraj?

antarcticaian

Scotch/Irish/English, doesn't get much whiter than that...

domoljub said:
dan gospodica,

plitvice su rajna zemlja. moji su bas iz otag kraja.. a ti posali mi kartu za skoplje, i ja cu ti za hrvatsku. split je polud kad dodje noc:)

ja sam rodjen i zivim u kanadu. bio sam u hrvatskoj dosta, mislim se vracat ako bog da.

a ti? ides li doma? kako u americe prima rodjeni kraj?

Oh, boze, ti nisi rodjen u Hrvatsku i znas da pises hrvatski!!! Pa ovo je nesto cime treba da se ponosis. Ja se samo nadam da ce i moja deca nauciti pisat makedonski.

Hrvatska ima krasnu ekonomsku situaciju. Da je i Makedonija takva i ja bih se vratila. Bar tamo imas vremena za sve - i za izlazak i za drustvo i sve. Ljudi su veseliji i uvek spremni za druzenje.

Ja otisla sam doma samo dva put u ove 8 godine sto sam u Americi. Super mi je bilo sve, samo sto me nervirala neljubaznost i drskost makedonca. I ja sam bila ista, ali ovde sam se naucila na ljubaznost.

GoldenDelicious said:
omg! one of my girls is macedon, she doesnt speak (little shit) so i cant get a translation...wtf are you guys talking bout? betcha its me ;)

you know I always talk about you ;) But if that girl is going out with a Helenistic guy, she is not really descendant from the macedon peoples :evil:

between my mother/indian and plain ol white folk... (still doing some research on that also) my fathers side has some mixed German, Indian, Irish, and not sure what else just yet. I'm still searching for a good place to look all these things up.

I know I have indian on both sides but have only pinpointed one tribe, and know there are two.

jack_schitt said:
The other half is Italian...thats a cock-block that can cook a mean pot of spaghetti.

I hear if you mix Fritz and EyeTie, you get the curse of the Irish. Is this true?

redguru said:
I hear if you mix Fritz and EyeTie, you get the curse of the Irish. Is this true?

Nah, it's kinda like, you just can't figure out if you wanna make a pizza, or shoot for world domination.

jack_schitt said:
Nah, it's kinda like, you just can't figure out if you wanna make a pizza, or shoot for world domination.

LOL, or you want to dominate the world, you just can't win a battle?

redguru said:
LOL, or you want to dominate the world, you just can't win a battle?

Yeah...and sometimes when my pizza turns out for shit, I go hide in an underground bunker, and whip up a perscription drug cocktail...

foreigngirl said:
Oh, boze, ti nisi rodjen u Hrvatsku i znas da pises hrvatski!!! Pa ovo je nesto cime treba da se ponosis. Ja se samo nadam da ce i moja deca nauciti pisat makedonski.

Hrvatska ima krasnu ekonomsku situaciju. Da je i Makedonija takva i ja bih se vratila. Bar tamo imas vremena za sve - i za izlazak i za drustvo i sve. Ljudi su veseliji i uvek spremni za druzenje.

Ja otisla sam doma samo dva put u ove 8 godine sto sam u Americi. Super mi je bilo sve, samo sto me nervirala neljubaznost i drskost makedonca. I ja sam bila ista, ali ovde sam se naucila na ljubaznost.

you know I always talk about you ;) But if that girl is going out with a Helenistic guy, she is not really descendant from the macedon peoples :evil:

dobar dan,

oprosti sto nisam javio juce, a tako je mi glava jos bolila od subota. jebemte zivot !!!

pa normalno da cu tvoji pricat tvoji jezik. ovde sam isa u hrvatsku skolu, i jos majika je mi ucila. a cdosta sam zaboravio vec. a ne brini, djeca volio njeov korjani.

ma nesta je bolje u hrvatskoj, a nista tako. problem je korapcija. mi smu naucili na oto i sad tesko se oto resi. a nadam se po vremina, isto ki tvoj kraj. oto je sredina europa, nemoze uvijek bit vako.

ajd, drtago je mi da si naucila u americe, jer moji rodtelji nisu nikada. i tesko je oto vidit.

imas li dosta rod u stari kraj?

domoljub said:
dobar dan,

oprosti sto nisam javio juce, a tako je mi glava jos bolila od subota. jebemte zivot !!!

pa normalno da cu tvoji pricat tvoji jezik. ovde sam isa u hrvatsku skolu, i jos majika je mi ucila. a cdosta sam zaboravio vec. a ne brini, djeca volio njeov korjani.

ma nesta je bolje u hrvatskoj, a nista tako. problem je korapcija. mi smu naucili na oto i sad tesko se oto resi. a nadam se po vremina, isto ki tvoj kraj. oto je sredina europa, nemoze uvijek bit vako.

ajd, drtago je mi da si naucila u americe, jer moji rodtelji nisu nikada. i tesko je oto vidit.

imas li dosta rod u stari kraj?

Zao mi je sto cujem da te bolila glava. To i zubobolje je stvarno strasno :(

ah, korupcija.....to je nasa nova vera.....lol

Moja deca pricaju makedonski i sada je starijoj kcerki malo tesko u skoli.

Imam dosta roda. Cela mi je familija tamo, sem mati i caca. Oni dvoje su ovdje. Mama ide cesce da vidi moju sestru.

My dad's side is American Indian & Italian

My mom's side is English and French Canadian

My mom's dad traced his roots all the way to england. I have a plaque that says my ancestors traveled on the Arbella in 1630 whom the captain was Peter Milborn.

http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Huntington_(statesman)

Samuel Huntington (July 16, 1731 [O.S. July 5, 1731] – January 5, 1796) was a American jurist, statesman, and revolutionary leader from Connecticut. He served as a delegate to the Continental Congress where he signed the Declaration of Independence, as Governor of Connecticut, and later as the first President of the United States in Congress Assembled, that is, the presiding officer of the Congress of the Confederation, the sole governing body of the first central government of the United States of America. His office was not that of today's President of the United States, which is a federal chief executive position created under the later United States Constitution.

Top Bottom