domoljub said:lol.. ne brini. a di si u macedonia?? caca je mi sluzio u vojsku tamo za vreme juga![]()
huh?domoljub said:bio je u skopje za dvi godine. je volio i reka je da su ljudi jako dobri . svagdi ima ljepi stvari, a jugo nije bilo opce lipa.
pozdrav
domoljub said:bio je u skopje za dvi godine. je volio i reka je da su ljudi jako dobri . svagdi ima ljepi stvari, a jugo nije bilo opce lipa.
pozdrav
foreigngirl said:ej, bas mi je milo. Ja sam iz Skoplja. Htela sam oduvek da idem na Plitvicka Jezera, ona pecina kako li se zvase, Dubrovnik i Split. Ti gde si? Jesi li izvan domovine?
Nobledude said:huh?
wrongredguru said:They're talking about eating something, not sure what. Not quite a slavic language.
omg! one of my girls is macedon, she doesnt speak (little shit) so i cant get a translation...wtf are you guys talking bout? betcha its meforeigngirl said:Ne, sada sam u Michigan. Na zalost. Nadam se da se caci tvom svidjala Makedonija. Moj je tata stalno pricao kako je lepa cela Juga, ali dok sam ja stigla da maturiram sa srednje skole, onda vise nije bilo Juge - nismo mogli da idemo na onaj maturski fieldtrip.
foreigngirl said:ej, bas mi je milo. Ja sam iz Skoplja. Htela sam oduvek da idem na Plitvicka Jezera, ona pecina kako li se zvase, Dubrovnik i Split. Ti gde si? Jesi li izvan domovine?
Wootoom said:antarcticaian
domoljub said:dan gospodica,
plitvice su rajna zemlja. moji su bas iz otag kraja.. a ti posali mi kartu za skoplje, i ja cu ti za hrvatsku. split je polud kad dodje noc
ja sam rodjen i zivim u kanadu. bio sam u hrvatskoj dosta, mislim se vracat ako bog da.
a ti? ides li doma? kako u americe prima rodjeni kraj?
GoldenDelicious said:omg! one of my girls is macedon, she doesnt speak (little shit) so i cant get a translation...wtf are you guys talking bout? betcha its me![]()

superqt4u2nv said:1/2 german 1/2 polish
jack_schitt said:I could probably throw some German in there...
redguru said:Dude, cock-block.
jack_schitt said:The other half is Italian...thats a cock-block that can cook a mean pot of spaghetti.
redguru said:I hear if you mix Fritz and EyeTie, you get the curse of the Irish. Is this true?
jack_schitt said:Nah, it's kinda like, you just can't figure out if you wanna make a pizza, or shoot for world domination.
foreigngirl said:scuse me, macedonians can pronounce it right, too. Thats my sisters nameAlso, we have a name Susana too
![]()

redguru said:LOL, or you want to dominate the world, you just can't win a battle?
foreigngirl said:Oh, boze, ti nisi rodjen u Hrvatsku i znas da pises hrvatski!!! Pa ovo je nesto cime treba da se ponosis. Ja se samo nadam da ce i moja deca nauciti pisat makedonski.
Hrvatska ima krasnu ekonomsku situaciju. Da je i Makedonija takva i ja bih se vratila. Bar tamo imas vremena za sve - i za izlazak i za drustvo i sve. Ljudi su veseliji i uvek spremni za druzenje.
Ja otisla sam doma samo dva put u ove 8 godine sto sam u Americi. Super mi je bilo sve, samo sto me nervirala neljubaznost i drskost makedonca. I ja sam bila ista, ali ovde sam se naucila na ljubaznost.
you know I always talk about youBut if that girl is going out with a Helenistic guy, she is not really descendant from the macedon peoples
![]()
domoljub said:dobar dan,
oprosti sto nisam javio juce, a tako je mi glava jos bolila od subota. jebemte zivot !!!
pa normalno da cu tvoji pricat tvoji jezik. ovde sam isa u hrvatsku skolu, i jos majika je mi ucila. a cdosta sam zaboravio vec. a ne brini, djeca volio njeov korjani.
ma nesta je bolje u hrvatskoj, a nista tako. problem je korapcija. mi smu naucili na oto i sad tesko se oto resi. a nadam se po vremina, isto ki tvoj kraj. oto je sredina europa, nemoze uvijek bit vako.
ajd, drtago je mi da si naucila u americe, jer moji rodtelji nisu nikada. i tesko je oto vidit.
imas li dosta rod u stari kraj?
BIKINIMOM said:![]()
I stand corrected Ms Macedonian Thang.![]()

This page contains mature content. By continuing, you confirm you are over 18 and agree to our TOS and User Agreement.
Please Scroll Down to See Forums Below