UBBFriend: Email This Page to Someone!
  George Spellwin's ELITE FITNESS Discussion Boards
  Archived Anabolic Discussion Posts
  WHERE TO START...AGAIN!

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   WHERE TO START...AGAIN!
styles
Amateur Bodybuilder
(Total posts: 73)
posted January 24, 2000 02:09 PM     Click Here to See the Profile for styles     Edit/Delete Message
OKAY, HERES THE DEAL. I AM ALMOST 20. WHEN I WAS 16 I STARTED WORKING OUT AND ALL TYPES OF PHYSICAL CONDITIONING ACTIVITIES. IN GRADE 12 I STARTED CRANK. I AM SMALL, 5,5. I WAS ABOUT 16% BODY FAT AND 190LBS OF GAINED MUSCLE. THE ROIDS MADE ME FAT AND I HAVENT WORKED OUT IN A YEAR. I WANT TO START AGAIN BUT I NEED TO LOSE A FEW LBS OF FAT FIRST. PLEASE CRITICIZE ME ON THIS, I WOULD APPRECIATE IT:

I WANT TO LOW CARB FOR A FEW WEEKS WHILE DOING CARDIO TO BURN THE FAT WITH E/C/A, THYROXINE, AND INSULIN(AT THE BEGINNING) THEN START HARD AND HIT THE BODY WITH HEAVY ASS WEIGHTS. DO YOU THINK THIS IS A GOOD IDEA. I FEAL I WANT TO START BUILDING AFTER SOME FAT IS DIMINISHED. BY THE WAY, IF ANYBODY WANTS TO TRY NINITROPHENOL FOR FAT LOSS, !!DONT!!

I DID A WHOLE FREAKIN BAG OF THE STUFF AND ALL IT DOES IS MAKE YOU STINK AND EAT MORE, AND SWEAT. WHO KNOWS, THE SHIT PROBABLY GAVE ME CANCER TOO!

THANKS
-STYLES

IP: Logged

MR 250
Amateur Bodybuilder
(Total posts: 20)
posted January 24, 2000 02:14 PM     Click Here to See the Profile for MR 250   Click Here to Email MR 250     Edit/Delete Message
IN SIX WEEKS, I LOST A SHIT LOAD OF BODY FAT. THE WAY I DID IT? NO FRIED FOODS, NONE! NO FOOD TWO HOURS BEFORE BED, NONE! NO FOODS HIGH IN FAT, READ THE LABELS! JOG A LITTLE BIT. OF COURSE, I HAVE A HIGH METABOLISM, SO THAT IS WHY I RECOVERED SO QUICKLY. OH YEAH, AND IN THE GROCERY STORE, LOOK FOR EXTRA LEAN GROUND BEEF, AND NOTHING ELSE. BELIEVE ME, ALL THESE LITTLE THINGS MAKE A HUGE DIFFERENCE...

IP: Logged

All times are ET (US)

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | Back to Elite Fitness

Elite Fitness Discussion Board

Powered by: Ultimate Bulletin Board (UltimateBB), Version 5.42a
© Infopop Corporation (formerly Madrona Park, Inc.), 1998-1999.